هتل های سبز

رعایت معیارهای زیست محیلي در هتل ها یعنی همه چیز؛ هتل های سبز یعنی البته به میهمانان و البته به سلامت محیط و سلامت کارمندان، سبز بودن تا درهای هتل امتداد می یابد و مهمانان را بیشتر به خود فرا می خواند و آنها بعدا دوباره و دوباره سراغ چنین هتل هایی را می گیرند زیرا مي بینند و درک می کند که تا چه حد سلامتشان مورد توجه بوده است. نوع و تعداد کاربران هتل از هر ستگاه دیگری بیشتر است و توجه به جزئیات دریافت نتیجه را تضمین می کند.

اقدام اصلی که باید صورت بگیرد. اندازه گیری میزان مصرف انواع انرزی، آب و مایعات دورریز و سپس سعی در کاهش آنهاست، محبوبیت این رویکرد در میان هتل ها روز به روز در حال افزایش است و راهکارهای زیادی وجود دارد که به سادگی نتیجه ای مؤثر حاصل می آورند. هنگامی که معیارهای مؤثر در مصرف بهینهی الرژی همچون سیستم های مدیریتی، لامپهای فلوئورسنت، فن های سقفی، کفپوش های الیاف طبیعی، دیمرهای نورپردازی حسگرهای حرکتی در سرویس های بهداشتی عمومی اتاق جلسات و ورزش و غیره احتساب می شوند. هزینهي انرژی های مصرفی به طرز چشمگیری کاهش می یابد. زمانی که تکنیک ها و تجهیزات صرفه جویی در مصرف آب مانند سردوش های کم فشار، سرو آب در رستوران تنها در صورت درخواست، نصب سوپاپ های شیر کم مصرف، سیفونهای کم فشار و غیره به کار گرفته می شوند، صورت حساب مصرف آب کاهش قابل ملاحظه ای پیدا می کند. استفاده از کتان و پارچه های الیاف طبیعی به شدت در رویکرد طبیعت دوستی تأثیرگذار است. در یک مورد دیده شد که تنها با تغییر رویه ی آشپزخانه که بی ملاحظه آب را مصرف می کرد. دو هزار گالن آب در سال صرفه جویی شد. هزینه های گزاف ناشی از تولید و انتقال زباله ها با استراتژی بازیافت و مصرف کالاهایی که دورریز کمتر دارند، به نفع صاحبان هتل ها تمام می شود برخی هتل ها در یک روز محصولات و کالاها را تحویل می گیرند و در روز دیگر، متریال های بسته بندی را به همان فروشندگان تحویل می دهند تا بازیافت و در جایی دیگر استفاده شوند. یک هتل بین المللی در نیواورانان برنامه ی بازیافت جدیدی را آغاز کرد و کارمندانی را برای تفکیک مواد دورریختنی، استخدام کرد. نتیجه شوک آور بود: وسایل قابل بازیافت زیادی مانند پیش بند، حوله، قاشق و غیره از روی غفلت دور ریخته می شدند و پیدا کردن و جمع آوری آنها ۱۰۰۰ دلار در ماه به نفع هتل تمام شد، رویکرد سبز در مواد غذایی نیز تأثیر گسترده ای دارد: چه طبخ و چه مصرف، و فرهنگ سازی در مورد کاهش دورریز مواد غذایی و تفکیک زباله های این بخش رو به گسترش است. شامپو و شوینده های بهداشتی دیگر بی ملاحظه و کیلویی در اتاق ها ارائه می شوند. در اتاق ها از سطل های زباله ي قابل بازیافت با طراحی زیبا و خوبی استفاده می شود.

هتل شر،معماران جنسلر، کارفرما : سیروس فرزام و استیو فرزام ، سانتامونیکا کالیفرنیا


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروش میوه تازه مجله سلامتی Ashley تجارت نوین، بیت کوین، ارز دیجیتال، درآمد زایی، آموزش دانلود آهنگ جدید ایمان بلک سیک صدای نور fareloil دانلود رایگان دکتر پوست تحقیقات اموزشی Didactic Research